Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Заштита животне средине Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину

Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину

Ел. пошта Штампа ПДФ

Општинска управа општине Нова Варош, на основу члана 10. Закона о процени утицаја на животну средину („Службени гласник РС“, број 135/04 и 36/09), објављује 

О б а в е ш т е њ е

о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину

Носилац пројекта, Дулановић Мирјана, Нова Варош, поднела је Захтев за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину Пројекта – Монтажна база за производњу бетона, на катастарским парцелама број 3390, 3392/1 и 3393/3 КО Бистрица.

Подаци и документација из захтева носиоца пројекта могу се добити на увид у просторијама Општинске управе Нова Варош, канцеларија 311, у периоду  30.12.2022. до 09.01.2023.године, у времену 11-14 часова.

Сви заинтересовани, у року од 10 дана од објављивања овог обавештења, могу доставити своја мишљења и предлоге у писаној форми на адресу: Општинска управа Нова Варош, 31320, Карађорђева број 32.

Овај орган ће у року од 10 дана од дана истека рока из става 3 овог обавештења донети одлуку о томе да ли је за предложени пројекат потребна израда Студије о процени утицаја на животну средину, о чему ће благовремено обавестити јавност.

ОПШТИНСКА УПРАВА

НОВА ВАРОШ

 

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?