Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Конкурс за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Општине Нова Варош у 2024. години

Конкурс за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Општине Нова Варош у 2024. години

Ел. пошта Штампа

На основу члана 20. Закона о јавном информисању и медијима („Службени гласник Републике Србије“, број: 92/2023), Уредбе о условима и критеријумима усклађености државне помоћи у области јавног информисања („Службени гласник РС" број 9/22), Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Службени гласник РС" број: 6/2024 ), Одлуке о буџету Општине Нова Варош за 2024. годину („Службени гласник “, број: 06-113/2/2023-02 од 21.12. 2023. године ), члана 68. Статута Општине Нова Варош („Сл. лист Општине Нова Варош“ бр. 04/2019 и 4/2020) и Одлуке о расписивању Конкурса за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Нова Варош  у 2024. Години,бр.06-20/2/2024-03 од 01.03.2024.године, Општинско веће Општине Нова Варош расписује:

КОНКУРС

за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Општине Нова Варош у 2024. години

1.Предмет конкурса

Предмет јавног конкурса је суфинансирање пројеката из области јавног информисања на територији Општине Нова Варош у 2024. години (у даљем тексту Конкурс).

Конкурс се расписује за производњу пројеката медијских садржаја:штампане медије, интернет медије, радио и телевизију.

Конкурс се расписује и средства се додељују за пројекте чија реализација може трајати до годину дана од дана доношења одлуке о додели средстава.

Приликом закључивања уговора са сваким корисником одређује се рок за реализацију пројекта, у складу са планом пројектних активности.

 Цео текст конкурса можете погледати овде.

Правилник о суфинансирању пројеката можете погледати овде.

Одлуку о расписивању Конкурса можете погледати овде.

Комплетну документацију можете преузети овде.

БИОГРАФИЈЕ

ЗАПИСНИК СТРУЧНЕ СЛУЖБЕ

БОДОВНА ЛИСТА ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА ЗА УЧЕШЋЕ У РАДУ СТРУЧНЕ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ КОНКУРСА

РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ КОНКУРСА ЗА ЈАВНО ИНФОРМИСАЊЕ

Предлог стручне комисије за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији општине Нова Варош у 2024. години.

Записник Комисије

Листа подржаних пројеката

Листа одбијених пројеката

Решење о расподели средстава за суфинансирање пројеката у области јавног информисања 2024.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?