Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Обавештење

Обавештење

Ел. пошта Штампа

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е  

         Поводом расписаних ванредних парламентарних избора  за 16. март 2014.године ("Службени гласник РС", бр.8/2014), обавештавају се грађани са територије општине Нова Варош да могу извршити увид у бирачки списак сваког радног дана и суботом у периоду од 7,00 до 14,00 часова у канцеларији Општинске управе, други спрат, канцеларија бр.1, као и у просторијама месних канцеларија.

      Посебно се позивају лица која стичу пунолетство до 16.03.2014.године да могу извршити увид у бирачки списак и тражити упис, брисање, исправку и допуну бирачког списка уз прилагање потребних доказа.

       Грађани општине Нова Варош упис могу извршити у Општинској управи до 28.02.2014.године, до 24,00 часа, када се бирачки списак закључује.

      После закључења бирачког списка грађани могу захтев за промене у бирачком списку поднети само у надлежном Министарству за послове управе све до 72 часа пре дана избора.

       Од дана проглашења изборне листе, право увида у ЈБС за општину Нова Варош могу извршити овлашћени представници подносица листе.   

                          За Општинску управу
                        Нова Варош
                         Начелник

                        Ружа Матовић

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?