Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Обавештење

Обавештење

Ел. пошта Штампа

             На захтев носиоца пројекта Телеком Србија Извршна јединица Ужице из Ужица, број 501-7/2014-06 од 01.04.214. године, Одељење за имовинско-правне, комунално стамбене, урбанистичке послове и послове инспекције Општинске управе Нова Варош, спровело је поступак одлучивања о потреби процене утицаја на животну средину Пројекта - базна станица Голо Брдо - УЕ24 и УЕУ24 на кат. парц. бр. 353 КО Сеништа, општина Нова Варош.

              У спроведеном поступку донето је Решење да за предметни пројекат није потребна процена утицаја на животну средину           

              Донето решење заснива се на анализи захтева носиоца пројекта, података о локацији, карактеристикама и могућим утицајима пројекта на животну средину и Уредби о утврђивању Листе пројеката за које је обавезна процена утицаја и Листе пројеката за које се може захтевати процена утицаја на животну средину ("Сл. гл. РС", број 114/08).

              Предметним решењем прописани су минимални услови заштите животне средине које носилац пројекта мора испоштовати у току извођења радова као и у току експлоатације пројекта.

              Представници заинтересоване јавности могу извршити увид и изјавити жалбу на донето решење у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења.

             Жалба се изјављује Министарству енергетике, развоја и заштите животне средине РС, а подноси се преко првостепеног органа.

             Обавештење се објављује на основу члана 29. став 1. Закона о процени утицаја на животну средину ("Службени гласник РС", број 135/04 и 36/09).

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?