Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Oбавештења подносиоцима захтева за обуку у Ужицу, 9.11.

Oбавештења подносиоцима захтева за обуку у Ужицу, 9.11.

Ел. пошта Штампа

Поштовани,

НАЛЕД, у оквиру пројекта „Подршка имплементацији система за електронско издавање грађевинских дозвола у локалним самоуправама које учествују у програму Европског ПРОГРЕС-а“ подржаног од стране Европске уније, Владе Швајцарске и Владе Републике Србије а преко програма Европски ПРОГРЕС, организује обуку за подношење захтева за електронске дозволе за градњу.

Обука је намењена грађевинским инжењерима, архитектама, пројектантима и осталим подносиоцима који подносе захтеве за дозволе за грађење кроз Централну евиденцију обједињених процедура (ЦЕОП) и биће реализована на рачунарима које обезбеђује НАЛЕД. Поред практичног дела, обука даје прилику да се одговори на дилеме у вези са форматом и садржајем техничке документације која се прилаже уз захтеве.

Обука се одржава у Ужицу, у среду 09.11.2016. у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању, Немањина 52, са почетком од 11:00.

У прилогу Вам достављамо агенду.

Молимо Вас да се пријавите за обуку путем мејла: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Напомена: Похађање обуке је бесплатно.

Агедну можете преузети овде.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?