Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Позив заинтересованим инвеститорима за улагање у опремање и закуп пословних просторија у будућем Туристичко-визиторском центру Растоке-Увац

Позив заинтересованим инвеститорима за улагање у опремање и закуп пословних просторија у будућем Туристичко-визиторском центру Растоке-Увац

Ел. пошта Штампа

ИЗРАЖАВАЊЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТИ ПОТЕНЦИЈАЛНИХ ИНВЕСТИТОРА

ПРЕДМЕТ: ПОЗИВ ЗАИНТЕРЕСОВАНИМ ИНВЕСТИТОРИМА ЗА УЛАГАЊЕ У ОПРЕМАЊЕ И ЗАКУП ПОСЛОВНИХ ПРОСТОРИЈА У БУДУЋЕМ ТУРИСТИЧКО-ВИЗИТОРСКОМ ЦЕНТРУ РАСТОКЕ-УВАЦ

Општинско веће Општине Нова Варош позива заинтересоване инвеститоре да путем писма о намерама изразе своју заинтересованост за улагање и опремање просторија будућег „ Туристичко-визиторског центра Растоке-Увац“.

Општина Нова Варош као инвеститор приступила је изради техничке документације и прибављању дозволе за изградњу комплекса „ Туристичко-визиторског центра Растоке-Увац“. Урађени Идејни пројекат туристичко-визиторског комплекса доступан је за увид заинтересованим инвеститорима. Основне информације објављене су на сајту Општине www.novavaros.rs . Ближе информације и увид у документацију могу се добити у канцеларијама Одељења за инвестиције и јавне набавке, I спрат зграде Општинске управе, Карађорђева 32,31320 Нова Варош.

У циљу реализације инвестиционог пројекта изградње комплекса „Туристичко-визиторског центра Растоке-Увац“, чија је процењена вредност 76 милиона динара, Општина Нова Варош ће аплицирати за пројектно финансирање код донаторских фондова. У том смислу, неопходно је изражавање заинтересованости привредних субјеката за закуп, опремање и запошљавање у пројектованом комплексу.

Писмо о намерама заинтересованих инвеститора потребно је садржи следеће информације: опис делатности и досадашње референце инвеститора, изражено интересовање за тачно одређени простор ( ресторан са кухињом, сувенирнице), процењену вредност инвестиције у опремање простора са дужином реализације и предлогом спецификације трошкова улагања, процену броја и структуре запослених са посебним освртом на родноравноправно запошљавање и запошњавање особа са инвалидитетом и особа из категорије теже запошљивих.

Писмо о намерама инвестирања, доставља се преко Писарнице или путем поште Одељењу за привреду и ЛЕР, III спрат зграде Општинске управе, канцеларија бр.307, Карађорђева 32,31320 Нова Варош. Рок за доставу писма је уторак 25.10.2022.године, до 12.00 часова.

Представљање идејног решења-Туристичко-визиторски центар Растоке, Увац можете погледати овде.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?