Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Испитивање задовољства корисника и корисница услуга ЈП „3. Септембар“ Нова Варош

Испитивање задовољства корисника и корисница услуга ЈП „3. Септембар“ Нова Варош

Ел. пошта Штампа

Испитивање задовољства корисника и корисница услуга ЈП „3. Септембар“ Нова Варош

Поштовани суграђани и суграђанке,

У периоду од 15. маја до 05. јуна 2023. године општина Нова Варош и ЈП „3. Септембар“ ће спроводити испитивање Вашег задовољства комуналним услугама на територији општине Нова Варош.

Кроз ово испитивање желимо да чујемо Ваше мишљење о квалитету услуга и унапредимо комуникацију између грађана и јавног комуналног предузећа. 

Позивамо вас да попуните упитник који можете преузети на наплатном месту на благајни ЈП “3.Септембар“ у периоду од 15.05. до 05.06.2023.год. Упитник можете попунити и електронским путем на званичном веб сајту оптшине https://www.novavaros.rs/, или сајту ЈП „3.Септембар“ Нова Варош https://jp3septembar.rs/.

Додатне информације у вези испитивања задовољства корисника комуналних услуга можете добити и путем бесплатне телефонске линије број 0800333002 или путем телефона број:  033/62552 или путем маил адреса:  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ; Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Општина Нова Варош и ЈКП "3. Септембар“ се унапред захваљују свим грађанима и грађанкама на учешћу у овом испитивању. 

Испитивање се спроводи у оквиру пројекта "Одрживе и инклузивне услуге на локалном нивоу" који финансира Влада Шведске и реализује Стална конференција градова и општина - Савез градова и општина Србије (СКГО) уз стратешку подршку Шведске асоцијације локалних власти и региона (САЛАР).

Линк за анкетуhttps://forms.gle/8qrxvZ5h6BJf8CGq8

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?