Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Теретана на отвореном

Теретана на отвореном

Ел. пошта Штампа

alt

ПРВИХ 10 COCA-COLAТЕРЕТАНА
НА ОТВОРЕНОМ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

Општине које су одредиле локацију и обезбедиле документацију добиће кутак за вежбање у току ове године, а све Coca-Cola активне биће постављене до маја 2014.

Београд, 19.08.2013.Првих десет општина које су одредиле локацију за постављање Coca-Cola активне зоне и доставиле сву потребну документацију, и које ће добити свој кутак за вежбање у току ове године су: Нова Варош, Мали Зворник, Пирот, Ариље, Бајина Башта, Петровац на Млави, Панчево, Ужице, Кањижа и Лазаревац. Планирано је да свих 45 активних зона буде постављено до маја 2014.Наиме,поводом прославе 45 година од производње прве Coca-Cola у Србији, Coca-Cola  систем је грађанима широм земље поклонио 45 теретана на отвореном широм земље.Током двомесечног  конкурса, управо су грађани Србије са више од 1,7 милиона гласова донели одлуку о победничким општинама које су на поклон добиле активне зоне за вежбање. Након огромног одзива медија, јавности и грађана, који су организовали разноврсне активности  како би мотивисали своје суграђане да се прикључе акцији и гласају за своју општину, проглашено је по 15 општина победница из три категорије (мале, средње и велике општине).

Пројекат  постављања 45 Coca-Cola активних зона инициран је од стране Coca-Cola система у партнерству са Националном алијансом за локални и економски развој (НАЛЕД), уз подршку Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе и Министарства омладине и спорта.

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?