Opština Nova Varoš - Opštinska uprava.

  • Повећај величину текста
  • Подразумевана величина текста
  • Смањи величину текста
Насловна Позив за присуствовање инфо дану у Новом Пазару, 08.12.2016. године

Позив за присуствовање инфо дану у Новом Пазару, 08.12.2016. године

Ел. пошта Штампа

Поштовани,

НАЛЕД, у оквиру пројекта „Подршка имплементацији система за електронско издавање грађевинских дозвола у локалним самоуправама које учествују у програму Европског ПРОГРЕС-а“ подржаног од стране Европске уније, Владе Швајцарске и Владе Републике Србије а преко програма Европски ПРОГРЕС, организује инфо дан за подносиоце захтева за електронске дозволе за градњу.

Инфо дан је намењен грађевинским инжењерима, архитектама, пројектантима и осталим подносиоцима захтева за дозволе за грађење кроз Централну евиденцију обједињених процедура (ЦЕОП). Инфо дан учесницима даје прилику да одговоре на дилеме у вези са форматом и садржајем техничке документације која се прилаже уз захтеве, као и да са тренерима прођу кроз практични део подношења захтева у ЦЕОП систему.

Инфо дан се одржава у Новом Пазару, у четвртак 08.12.2016. у Регионалном центру за професионално усавршавање запослених у образовању, Комплекс језеро, 37. санџачке дивизије (Центар се налази иза хотела Врбак у приземљу солитера), са почетком од 11:00h.

У прилогу Вам достављамо агенду.

Молимо Вас да се пријавите за инфо дан путем сајта Инжењерске коморе или путем мејла: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Напомена: Присуствовање инфо дану је бесплатно.

Инжењерска комора Србије бодоваће присуствовање инфо дану са 5 поена за чланове ИКС-а.

Агенду можете преузет овде.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Које су приоритетне области за улагање у општини Нова Варош?